ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατ'οίκον Επισκέψεις

Κατ'οίκον Επισκέψεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Η κατ οίκον ψυχιατρική επίσκεψη προσφέρει εξατομικευμένη ψυχιατρική φροντίδα στο άνετο και ιδιωτικό περιβάλλον του σπιτιού του ασθενούς. Η υπηρεσία αυτή αποτελεί εναλλακτική λύση για εκείνους που δυσκολεύονται να μετακινηθούν.

Η υπηρεσία Κατ' οίκον Επισκέψεις από Ψυχίατρο μπορεί να περιλαμβάνει:

Ο ψυχίατρος διεξάγει μια λεπτομερή αξιολόγηση της ψυχικής υγείας του ασθενούς, περιλαμβάνοντας τη συλλογή πληροφοριών για την ιστορία, τα συμπτώματα και τις προηγούμενες θεραπείες.
Με βάση την αξιολόγηση, ο ψυχίατρος θα προβεί σε μια διάγνωση και θα συζητήσει με τον ασθενή τις επιλογές θεραπείας.
Ο ψυχίατρος θα αναπτύξει ένα προσαρμοσμένο θεραπευτικό σχέδιο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους του ασθενούς. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ψυχοθεραπεία, ή άλλες υποστηρικτικές παρεμβάσεις.
Ο ψυχίατρος θα παρακολουθεί την πρόοδο του ασθενούς, προσαρμόζοντας το θεραπευτικό σχέδιο ανάλογα με την απόκριση και τις ανάγκες του ατόμου.
Σε περίπτωση που απαιτείται, ο ψυχίατρος μπορεί να συνεργαστεί με άλλους επαγγελματίες υγείας, όπως οικογενειακούς γιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς ή φροντιστές, για να διασφαλίσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη φροντίδα του ασθενούς.
Ο ψυχίατρος μπορεί να παρέχει πληροφορίες και εκπαίδευση σχετικά με τη διαχείριση της ψυχικής υγείας, καθώς και υποστήριξη στην οικογένεια και τους φροντιστές του ασθενούς.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Ώρες Επικοινωνίας:
Δευτ. – Παρ. : 9:00 – 20:00.
* Η ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Επικοινωνήστε
μαζί μας

Ώρες Επικοινωνίας:
Δευτ. – Παρ. : 9:00 – 20:00.
* Η ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού.